Malzemeler:

  • 4 adet milföy hamuru
  • Leziz çikolatalı fındık kreması
  • Öğütülmüş pirinç fındık parçacıkları
  • Doğal tatlarla harmanlanmış tarçın
  • Hafif bir dokunuş için pudra şekeri
  • Süsleme için nar ve çam ağacı dalları

Bu tarif, çıtır milföy hamurlarının muhteşem lezzetini, içindeki lezzetli çikolatalı fındık kreması ve pirinç fındık parçacıklarıyla birleştiriyor. Üzerine serpilen tarçın ve pudra şekeri, enfes bir tat ve görünüm katıyor. Nar taneleri ve çam ağacı dallarıyla süslenerek, muhteşem bir yılbaşı sunumu elde edebilirsiniz. Yeni yıl sofralarınızı renklendirecek, her lokması bir kutlama havası katacak harika bir tarif!

Categories

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir